HISTÒRIA

Història i FAQ

Història

El Club Esportiu la Pobla del Duc està creat en 2019 per uns jovens de la Pobla del Duc amants de l’esport. El recolzament de l’ajuntament i de nombroses empreses locals, han fet que siga possible l’inici d’aquest il·lusionant projecte. 

Un club creat pel poble i per al poble, sense cap ànim lucratiu i que respon a les demandes de la gent. Un exemple clar de la il·lusió generada, és la formació de sis equips federats (sènior, juvenil, cadet, infantil, aleví i benjamí), la qual cosa ens fa continuar apostant pel futur d’aquest nou club. 

Escut

Qui són les persones responsables?

Les persones responsables de fer possible aquest projecte, són els quatre membres de la directiva (president, vicepresident, secretari i regidor d’esports). Entre tots ells, i organitzant-se la feina a parts iguals, han aconseguit realitzar tota la feina que comporta aquesta creació. 

Amb molta il·lusió, treball i consells de la gent, ho hem fet possible. Des dels horaris dels entrenaments, adaptant-los als xiquets, fins al disseny de l’escut, equipatges i aquesta pàgina web.

L’escut i colors

Els colors que formen part del club, són el verd i negre. Aquesta elecció l’han fet els creadors del club, ja que en un passat, alguns van formar part del Pobla C.F., escola de futbol que va desapareixer fa uns anys, i que recorden vestir majoritariament equipatge verd.

Açò no te cap motiu polític, religiós ni que puga aportar polèmica al club o al poble. Simplement ha sigut de grat i basant-se amb l’esmentat abans. 

L’escut, amb un disseny personalitzat, senzill i propi que ens identifique com a club i ens acompanye en cada partit.

Aquest està compost per:

  • La corona; que forma part de l’escut del poble i així tenim alguna cosa en comú amb l’escut local.
  • Una pilota al centre i el nom del club baix de la corona.
  • Les línies negres i verdes representant els colors del club.